10 perkara yang lelaki sangat tidak suka mengenai wanita


Baiklah kawan2... pada buletin kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua tentang 10 perkara yang lelaki sangat tidak suka mengenai wanita. Saya
harap kalian baca betul-betul dan jika 10 perkara ini ada di dalam
diri kalian, cepat-cepatlah berubah.

Baiklah, 10 perkara tersebut ialah:

1)Wanita yang suka mengumpat!

2)Wanita yang menunjukkan sikap yang terlalu memiliki.

3) Wanita yang hisap rokok.

4) Wanita yang melayan lelaki seperti alas kaki! (Betul ni...)

5)Wanita yang hipokrit.

6)Wanita yang tak pandai mengemas.

7) Wanita yang "Queen Control" atau suka mengarah-arah.

8) Wanita yang suka bermekap tebal sehingga hilang keayuan asli. (tapi make up penting juga tau..cuma jgn tebal sudah)

9)Wanita yang kuat merajuk dan sukar dipujuk. (Sekali-sekala takpe...)

10)Wanita yang kuat berleter walau hal remeh temeh!

Dan banyak lagi. Haaa... bagaimana?
Saya tahu kalian adalah seorang insan yang baik ececece :) dan semoga
10 perkara di atas tiada di dalam sifat keperibadian kalian.
Oklah kita jumpa lagi dalam buletin yang akan datang yer...Ta8 care

MALAYSIA KU TERCINTA : Apakah Kita Tidak Bersyukur?


Malaysia dulu dan sekarang cukup berbeza..
Sekarang aman damai dan semua kaum hidup bersatu padu..
Namu masih lagi ada pihak2 yg x bertanggungjawab mengapi2kn isu perkauman..
Tidak bersyukurkah kita?
Mahu ke peristiwa 13 Mei terjadi lagi?

Aku pelik r..Dalam perlembagaan dah jelas..
Rukun negara pun dah jelas..
Time sekolah dulu banyak kat belakang buku tertulis tentang RUKUN NEGARA
Kat kelas pown ada belajar..
malas dah nak cakap..
dah besar sendiri Pk k..

Namun kenapa r deorang nih x faham2 bahasa...
Kenapa r SULTAN x di hormati..
Bukan nak sembah raja cam zaman dulu..
cuma fikirlah kalau kita tak sanjung kita punya adat,Undang2 & perlembagaan..
Siapa lagi nak sanjung???
Silap2 nanti..
Maruah kita hilang, keamanan Musnah
sedarlah...
Fikir2 lah...
jangan sebab kuasa rakyat menderita!!!!

JAWAB SURVEY DAN DAPATKAN TUNAI, MUDAH, HANYA BERI PENDAPAT ANDA