Tinggal !!!.:~asya~ :.!!!(mood:evil) ..kat kelantan nih

Pertama kalinya, aq menjejakkan kaki ke bumi kelantan :)
Dah lama na datang sini, tapi x berkesempatan..
Akhirnya dapat juga aq datang ke sini..huhu
Tq 2 Afiq sbb ajak dtg umah :)
he3..kepada awek Afiq, Aisyah (in ooVoo= !!!.:~asya~ :.!!!), jgn sedih2 ye sbb x dapat ikut..kui3

FYI, mlm ni tdo umah Afiq...pergh..perjalanan jauh siot.. Sepanjang jalan hujan je..
Then bila sampai terengganu, gi singgah makan dan solat..kemudia bru teruskan perjalanan..
Akhirnya, Alhamdulillah, Here I am, writing this post..Sampai kat umah Afiq dalam kul 11.00..he3..happy sgt..I love 2 travel and visit new places..

P/s: Aq blajo kecheck klate boh kat sini

KECANTIKAN ABADI.....

Bila ditanyakan pada insan biasa( bukan 2 setengah taw?), pada dirimu siapakah yang paling cantik pada pandangan mu...

Maka ternyata jawabnya mestilah orang tu yang kiut, putih kulitnya, body yang cantik, rambut yang panjang dan hidung yang mancung...

Tapi bila datang kepadaku seorang teman yang datang dari kalangan yang biasa...., dari tempat yang luar biasa.... datangnya membawa baja yang memekarkan bunga-bunga cinta.... mengharmonikan suasana....

Pada diriku(kata teman ku), kecantikan abadi bukan pada wajah yang tidak akan berkekalan.... kalau rambut dijaga rapi semacam mana pon.... tetap akan binasa.... maka jawab teman ku lagi, kecantikan abadi bermula dari sinaran hati mu... yang tak kan terpadam selama mana ribut melanda... selebat hujan menerpa..... sepanas cuaca yang mendera... dari sinaran hatimu... diserap kepada wajah mu... terpancar di jari jemari mu..... terhias seribu satu kecantikan yang kelu bila menceritakkanya...

Fahamilah wanita.... kelembutan dan keikhlasan hatimu.. mampu menundukkan segagah mana pon lelaki itu..... Cinta ku terhadap wanita tidak akan pupus... Sehinga akhir hayat ku....

Sekian...

May Happiness be upon U

Hu3..Tomorrow I will attend my last paper..DATA STRUCTURE AND ALGORYTHM..
Not study yet..Quite blur..But I know I can do it :)
BTW, I have Heard The news From some1,the girl that I admire has fall in love again with other guy..Well, I feel so happy for her..May Happiness be upon U my dear friend..I hope that I still can chat & support U..Hope that we can meet one day..
well..I guess, we will, coz we r friend, plus we r in the same Universitiy & faculty...
Ha3..I laugh and feel so good now..finally, U find the Mr. Right..

P/s: I really want 2 know U better my friend..Love someone Does'nt mean must be a couple..care,understanding and sincerity is the essence of Love :)

Gambar raya 2009

Stail rambut ini adalah hasil kerja Sayuti...Thanks 2 him
P/s:mana la sy pandai bergaya..

GAMBAR KELUARGA ENCIK AZIZUL DAN PUAN ROSHIMAWATI
Belakang dari kiri: Amirah,Sayuti,Me(Abg Ain),Amirul,Akak
Depan dari Kiri:Ammar,Ummi,Abi,Hakiem



Ni plak gambar cucu-cucu,some anak2 dan menantu ENciK Bukhari(Tok Abah) dan Munah(opah)
P/s:Ha3..lambat gila upload pict raya..huuu


Gambar Keluarga Wan Intan and Ayah Wan


Gambar keluarga Pakcik dan Wan Cik


Pengantin Baru: Wan su dan Ayah Lan


Pengantin Baru: Pak Andak dan wife


Gambar Keluarga Pak Lang dan Mak Lang


Gambar Keluarga Pak Ngah dan Mak Ngah

Aq rasa ...

1)Lama gila aq x sentuh blog ni,da nak dekat setengah tahun aq x edit...aq ingat na tukar sikit la blog nih..cam bosan je..ada sape2 yg sudi beri tunjuk ajar?

2)Sejak beberapa bulan ni rasa cam bosan nak mampus..kuai3

3)Aq teringin la nak org len sambut besday aq..waa..da 20 tahun aq idup..x ada sapa pun sudi sambut besday aq..

4)Sem ni cam pelik la...Macam2 menda yg x sepatutnya terjadi, jadi gak kat aq.
tahun ni aje aq accident sekali dan hampir2 terlanggar kereta sekali..Teruknya, aq cam blur dan hilang fokus..Semuanya pelik la sem ni..

5)Couple?? Hurm..cam biasa la..aq ni single je..cam aq kat zaman skol dlu..Wat a looser..
malas la na pk sal Couple ni,aq sememangnya x pandai dalam hal ni..Plus..siapa la aq ni..dalam sejarah hidup aq mmg bnyk kena reject..waa..Tapi x kisah la..aq lebih senang kawan ngan semua org..
P/s:(aq mmg nak couple, tapi biar serius, sampai ke jinjang pelamin amin)

6)waa..aq na jalan2..aq da bosan asyik terperuk je kat UMP..hurm..tapi motosikal yg pakcik aq bagi dah hancur disebabkan kesengalan aq yg mengeksidenkan diri..motosikal ayah aq plak tersadai..rosak la pula..huu..padahnya kalau x ada lesen kereta..x ada alternatif lain...hurm..But good news..My club,Kelab Keusahawan akan membawa aq ke Universiti Malaysia Kelantan (UMK) untuk menghadiri Karnival Keusahawan (KARNIAWAN)

waa..Doakan kebahagiaan ku dan diri anda juga..amin

JAWAB SURVEY DAN DAPATKAN TUNAI, MUDAH, HANYA BERI PENDAPAT ANDA