Happy Day

He3...Peristiwa ini digelar sebagai Peristiwa 29 November 2009...Pada kul 8.00 mlm Sy, Afiq dan kakaknya, Kak Izzah keluar menuju ke rumah Syakira.. Sampai kat sana, pekena Pizza sikit,sedap tu, Syakira buat sendiri 2.. After that Sy, Afiq, Kak Izzah,Syakira & Syahir..Kami Outing bersama2 on that night..Wa..Hapening,best dan sangat enjoy that night....Kte org gi KB MALL..There, sy ngan Syakira gi cari NOVEL..Best Sembang ngan dia..ha3..then kteorg gi pusing2 KB MALL sambil survey2 gadget cam Hp, jam tangan dll.. We chat a lot,its so wonderfull..(>_<)
Then, we all go 4 dinner..However banyak kedai yg da habis stok, ramai sangat pengunjung. Round punya round,akhirnya sampailah kiteorg kat 1 kedai makan..ha3
kat situ mmg kelakar, tgk gelagat deorang terutamanya Syakira..Ha3..Funny tul time 2..ha2..cara dia argue ngan waitress kat kedai 2 lucu sangat..Tapi aq simpan dalam ati je la..ha3
Serius best sangat malam 2.. Tapi asyik nye pasal, sampai kte org lupa nak snap pict..huu..Jam dah menunjukkkan kul 12 lebih..waa its kinda late.. mama Afiq pun da calling..so we decide 2 send Syakira ngan adiknya then go back home :)

P/s: I have a wonderfull holiday here...A lots of event,places & memories lays in this place..(>_<) I will upload all da pict later guys..Stay close..Daa

JAWAB SURVEY DAN DAPATKAN TUNAI, MUDAH, HANYA BERI PENDAPAT ANDA