10 Terakhir Ramadhan

Pejam celik..Main Dota Kat Bilik Apis,Azri&Akmal kat KK1..Sedar2 dah 10 terakhir Ramadhan..
Haha..Hidup Single nih biasa la..Dating is impossible..But Playing Games is the must..Haha..At least hilang la bosan 2..huhu..

Start dari Jumaat Lepas (27 Ogos 2010) hingga lah ari Selasa (31 Ogos 2010) Lepak kat bilik deorang.. Wah dalam lepak tu ada gak orang nak wat kontroversi.. Adoi bro, sorry la, sy x kacau awek lu la.. Not interested to snatch from other guys..

Haha..what a life? 5 Hari gak la lepak kat KK1..Sucks giler life aq nih..haha..duk je kat bilik..Btw aq teringin sangat na travel or melancong ke..Like smthing adventure..haha

Btw..aq rasa na start re-saving money la..this 3 month banyak guna duit..Pada aq, time single ni la na saving semaksimum mungkin utk masa depan..mana la tau nanti da ada jodoh ke kan..Aq bukannye lelaki kedekut or apa..kalau da ada someone nanti atleast terancang la sikit expenses aq..So don't worry, Stakat na jalan2, tgk wayang or belanja makan nanti x de la jadi masalahkan...haha

Masa depan mmg kita x tau..tapi kita boleh rancang n ramal :) So get ready before too late:)

Hurm..Lets end this..Jom Solat Subuh

LOVE Story: Haha...part ni, terlintas difikiran sy, nanti kalau da jumpa some1 yg sudi menjadi true love sy (of course la sy mesti syg kat girl 2)..jika masing2 da suka..ASAP, baik bertunang je..Then when sy da keje..Insyaallah ke next level..Haha

For now..mari merangka strategi & plan baik untuk masa hadapan :)

JAWAB SURVEY DAN DAPATKAN TUNAI, MUDAH, HANYA BERI PENDAPAT ANDA